Стали відомі переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику
опубліковано 08 квітня 2021 року о 11:58

Інформацію розміщено на сайті за проханням Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області

Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області спільно з Добровільним пожежним товариством України організували та провели у 2021-му році Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику.

Конкурс стартував у лютому, з районного та міського етапу, а вже 18 березня ми маємо переможців обласного етапу.

На меті конкурсу, як надзвичайники так і ДПТ Дніпропетровщини, мали як можна більше підвищити інтерес у підростаючого покоління до Служби порятунку «101» та безпеки життєдіяльності в цілому. Адже, у навчанні культури безпечної поведінки, майже будь-які методи виховання підходять, а особливо, якщо дитина має поринути з головою в тему безпеки життєдіяльності.

Тож, до участі в конкурсі були запрошені діти 3-х вікових категорій за віковою відповідністю, а саме, наймолодша вікова категорія - від 6 до 10. Середня вікова категорія від 11 до 14 та старша - від 15 до 18 років.

Оцінювання робіт проводилось за наступними категоріями: змістовність, оригінальність, вдала композиція, художній рівень та кольорове вирішення.

Загалом в конкурсі, з Дніпропетровської області, прийняли участь тисячі дітей. Тільки на заключний етап надійшло більше сотні малюнків та десятки робіт декоративно-прикладного мистецтва.

Є роботи, які вражають, як рятувальників так і запрошених членів суддівської колегії. Діти використовували найрізноманітніші матеріали: папір, соломку, дерево, бісер, пластилін, текстильні матеріали та багато іншого. Роботи виконано за допомогою різноманітних технік: аплікація, батик, квілінг, ліплення, плетіння, м’яка іграшка та випалювання.

Отже, за результатамиобласного етапу Всеукраїнського конкурсуДніпропетровщина має переможця:представника міста Синельникове 12-річного школяра Данила Пітька, який зайняв на конкурсі 1 місце серед однолітків ІІ вікової категорії декоративно-прикладної творчості .

Роботи дітей, які не посіли призові місця, передано до Виставки пожежно-рятувальної техніки.

Синельниківський міськрайонний відділ Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області вітає всіх переможців Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику та захоплюється багатогранністю їхнього таланту. Дякуємо всім за активну участь в конкурсі та популяризації Служби порятунку «101».

Приємно усвідомлювати, що підростаюче покоління має чітку сформовану позицію, усвідомлює важливість здорової і безпечної поведінки у власному та суспільному житті.

Щиро вітаємо переможця та бажаємо наснаги, завзятості, здійснення мрій, нових творчих злетів та успіхів в подальшому перемогти в заключному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику!

Тож, рятувальники Дніпропетровщини пишаються всіма учасниками, дякують за участь в конкурсі та популяризації Служби порятунку «101» і бажає їм в подальшому приймати участь і перемагати.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux