Інтернет – ресурси, які допоможуть у пошуку роботи.
опубліковано 25 жовтня 2021 року о 11:19

Інформацію розміщено на сайті за проханням Фонду соціального страхування населення

Якщо ви у пошуку роботи або, можливо, думаєте про зміну свого поточного місця праці, тоді ця стаття буде вам корисною. На сьогоднішній день в інтернеті представлено безліч ресурсів щодо пошуку роботи… А ми підібрали для вас ті, на яких розміщено навчальні курси для успішного працевлаштування.

1. Освітній портал Державної служби зайнятості skills.dcz.gov.ua:
Доступний курс «Успішне працевлаштування: що потрібно знати?», відеолекції «Створення резюме на сайті»; «Генеруй бізнес-ідею. Розпочни власний бізнес», «Професійне навчання у центрах професійно-технічної освіти ДСЗ».

2. Портал «Дія. Цифрова освіта».

Серіал «Сучасне резюме та пошук роботи онлайн» https://osvita.diia.gov.ua/courses/employment. Це відверта розмова про працевлаштування і професійний розвиток незалежно від віку: історії, поради, помилки. Спільний проєкт Міністерства цифрової трансформації, Happy Monday і Фонду «Східна Європа». Серіал «Цифрові технології для людей з інвалідністю».

3. Студія онлайн-освіти «EdЕra»: ed-era/com/courses

Доступні курси «З місця в кар’єру», «Практичні поради з підготовки до співбесіди», «Комунікація та персональні кордони на роботі», «Ключові уміння 21 століття» та інші.

4. Громадський проект «Prometheus» https://prometheus.org.ua/ проводить масові відкриті онлайн-курси на безоплатній основіДоступний курс «Як знайти роботу своєї мрії».

5. Академія навичок  – соціальний проєкт, спрямований на розкриття талантів та розвиток практичних навичок учасників з метою іх подальшого працевлашування або самозайнятості. Проєкт безкоштовний і реалізується через сайт www.skillsacademy.com.ua.

Дозволяє набути практичні знання та навички. Доступні курси «Як визначити роботу мрії?», «Ефективне працевлаштування», «Тайм-менеджмент», «Нетворкінг (зв'язки вирішують все!)», «Фріланс. З чого почати і як стати успішним?», Курс «Підприємництво».

6. Дистанційна платформа громадянської освіти ВУМонлайн: vumonline.ua/

Створена для всіх, хто прагне реальних змін у своєму житті, житті громади та держави. Містить навчальні курси Конституція України: абетка громадянина», «Права людини в дії», «Побудова кар’єри», «Активне цілепокладання», «Командна робота», «Комунікативна ефективність», «Креативне мислення», «Критичне мислення», «Стратегічне мислення» та багато інших.

7. Портал «Працюй вільно» https://vilno.org/

перший в Україні національний соціальний портал, створений для допомоги у працевлаштуванні осіб з різними формами інвалідності.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux